A+ R A-
.

Aktivirana aplikacija „Zone i planovi Beograda“

Aktivirana aplikacija „Zone i planovi Beograda“Interaktivna mapa "Zone i planovi Beograda" ponovo je dostupna na internet strani Direkcije. Ovaj servis nije bio na raspolaganju korisnicima od 21. oktobra usled tehničkih problema.

Zalaganjem tehničkih službi Grada i Direkcije servis je ponovo uspostavljen, uz ograničenje koje se tiče pregleda planske dokumentacije. Još neko vreme neće biti moguće pregledati PDF dokumenta sa tekstualnim delom planova. Ovaj nedostatak korisnici mogu prevazići odlaskom na internet stranu Službenog lista grada Beograda, gde u arhivi mogu pronaći tekstove svih planova od 2002. godine. Za pregled mapa namena površina može se koristiti aplikacija na internet strani Urbanističkog zavoda Beograda.

Obaveštenje korisnicima sajta Direkcije za građevinsko zemljište

Interaktivna mapa Zone i planovi Beograda trenutno nije u funkciji, dok su ostali sadržaji na Internet strani Direkcije za građevinsko zemljište dostupni za pregledanje.

U utorak, 21. oktobra došlo je do problema u radu opreme koja obezbeđuje korišćenje ovih servisa, a tehničke službe Direkcije i Grada preduzimaju sve mere kako bi se u najkraćem roku ovi servisi vratili korisnicima na raspolaganje.

Do ponovnog uspostavljanja redovnog korišćenja naših aplikacija, neke od informacija možete potražiti na servisima Republičkog geodetskog zavoda i Urbanističkog zavoda Beograda.

Novi Kumodraški kišni kolektor

Novi Kumodraški kišni kolektorNa Dušanovcu je počela izgradnja prve faze novog Kumodraškog kišnog kolektora na delu od auto-puta do Vitanovačke ulice, koji će biti vitalni deo sistema za regulaciju kišnih voda, od retenzije kod naselja „Stepa Stepanović“ do Mokroluškog kolektora na Dušanovcu. Deonica koja se gradi dugačka je 570 metara...

Opširnije...

Saobraćajnice u Bloku 67a

Saobraćajnice u Bloku 67aDirekcija je započela izgradnju saobraćajnica sa pratećom infrastrukturom u Bloku 67a u Novom Beogradu. Radovima su obuhvaćene saobraćajnice koje povezuju Bulevar Crvene armije i Omladinskih brigada, kao i jedna interna saobraćajnica. U toku radova biće izgrađen nastavak slepog kraja Rjepinove ulice, sa vezom ...

Opširnije...
Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda J.P. | Tel: 011 244 94 94