Rani javni uvid u Plan detaljne regulacije za Jevrejsko groblje, Gradska opština Palilula

By 9. jula 2019. Vesti

RANI JAVNI UVID u Plan detaljne regulacije za Jevrejsko groblje, Gradska opština Palilula

NARUČILAC IZRADE PLANA: Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda J.P.

OBRAĐIVAČ: Urbanistički zavod Beograda J.U.P.

RANI JAVNI UVID obaviće se u zgradi Gradske uprave grada Beograda, u ul. 27. marta br. 43-45 (sala u suterenu) od 8. do 22. jula 2019. godine, svakog radnog dana od 9 do 18  časova.

Informacije o predloženim rešenjima, zainteresovanim licima, davaće predstavnik obrađivača plana od 12 do 18 časova, utorkom i četvrtkom u zgradi Gradske uprave Grada Beograda, Ul. 27. marta br. 43-45.
Zainteresovana lica mogu tokom ranog javnog uvida svoja mišljenja na planirana rešenja u pisanoj formi dostaviti Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove, Beograd, Kraljice Marije 1, najkasnije do 22. jula 2019. godine.

Skupština grada Beograda, na sednici održanoj 25.09.2018.god, donela je odluku o   Izradi Plana detaljne regulacije za Jevrejsko groblje, GO Palilula., na inicijativu Sekretarijata za komunalne i stambene poslove upućene, kojom bi se omogućilo proširenje postojećeg kompleksa Jevrejskog groblja.

 

Више информација

http://www.beograd.rs/cir/gradski-oglasi-konkursi-i-tenderi/1761670-javni-uvid-u-nacrt-pdr-dela-podrucja-izmedju-ulica-sime-solaje-vojvode-micka-krstica-i-marijane-gregoran-na-karaburmi/